Jedan od modernijih načina korištenja energetske medicine je i upotreba Aqua Detox Medical, revolucionarnog uređaja za pomoć pri detoksikaciji i podizanju nivoa energije u telu.
Korištenje Aqua Detox Medical uređaja02
U svakom trenutku kada osetite da Vam je potrebna detoksikacija i vraćanje imuno sistema u ravnotežu zbog…

Loše prehrane

Stresa

Pada imuniteta

Korišćenja lekova

Loših navika ( cigarete, alkohol…)

Dugotrajnog rada za računarom

Operativnih zahvata

Pada nivoa energije
Delovanje Aqua Detox Medical uređaja

pomoć kod ponovnog uspostavljanja bioenergetske ravnoteže u telu

poboljšanje prirodnog, dobrog zdravstvenog stanja

poboljšanje limfne cirkulacije

pomoć kod olakšavanja menstrualnih bolova

pomoć kod oporavka nakon bolesti ili povreda

detoksikacija celog tela

regulisanje krvnog pritisa

regulisanje nivoa holesterola

regulisanje nivoa šećera u krvi

jačanje imunološkog sistema

anticelulitni učinak
Budući da sprečavanje bolesti postaje nužnost, stručnjaci traže različite mogućnosti za jačanje ćelija i njihovog delovanja.

Upotreba slabe struje pri lečenju različitih bolesti i povreda je dobro utemeljena i objašnjena. Ćelije zdravog ljudskog organizma sadrže negativan potencijal između 70 i 90 milivolti. Apsorpcija hrane i izlučivanje toksičnih otpadnih materija naučinkovitiji su u tom rasponu. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije može iznositi tek 10 do 20 milivolti što uzrokuje lošu apsorpciju hrane i slabo izlučivanje toksičnih, otpadnih materija.
Kako deluje Aqua Detox Medical
Aqua Detox Medical proizvodi frekvenciju koja lagano prolazi našim telom i stimuliše naše ćelije. Time se postiže efekt rebalansiranja ćelijske energije omogučujući ćelijama ubrzano izbacivanje različitih toksina koji su se nakupili u ćelijama.

Uređaj Aqua Detox Medical upotrebljava najnoviju tehnologiju kao pomoć organizmu prilikom detoksikacije. Jonophoreza u kombinaciji s elektrolizom stvara joniziranu mineraliziranu vodu. Slaba električna struja prolazi kroz vodu koja sadrži nizak stepen dodane morske soli. Prema principu elektrolize molekule u elektrolitu joniziraju se u pozitivne i negativne jone.

Oni zatim prelaze u delove tela koji su uronjeni u vodu (obično su to stopala koja imaju više od 2000 pora ) te putem cirkulacije ulaze u protok krvi i limfe.

Dodatna negativna jonizacija stimuliše mikrocirkulaciju ćelija . Tako se povećava ulaz hranjivih materija i vode koji su bitni za optimalno delovanje ćelija.

Istovremeno, voda pomaže pri odstranjivanju toksina iz ćelija , njihovoj regeneraciji što je uslov za samoizlečenje organizma.

Takvi se uslovi mogu pojaviti iznenada, kao posledica nesreće, ili postupno, kao rezultat neprekidno skupljanje pozitivnih jona zbog uticaja modernog načina prehrane, stresnog načina življenja i zagađenja okoline.
Vreme trajanje tretmana 30 min